keskiviikko 21. marraskuuta 2012

jumpatijumpati!


ruttuturpa ja ?


Eilen oli kiva ja aika tehokas päivä. Heräsin 7 pintaan ja lähdin aamulenkille. En ollu herättyäni vilkassut ollenkaan ulos ja oven avattuani, vastassa oli sade. No empäs antanu sen häiritä, vedin hupun päähän ja painelin menemään. :D Fiilis oli hyvä ja just siks, että joskus olisin ajatellut "jaa no enmä meekkää kun sataa".. PAH, mikä tekosyy! Sinne vaan ja vaatteet kuivumaan sen päätteeksi ;)
Lenkin jälkee vähä innostuin kuvailemaanki.. ihme..




..ja sitte sitä puuroa <3, mustikoilla ja raejuustolla. Kahvia unohtamatta. Siinä sitten surffailin netissä ja vähän järjestelin paikkoja, jonka jälkeen menin äiskän ja pikkusiskon kanssa käymään vähän ostoksilla. Mä oon koittanut löytää jotain pikkusta pöytää tuonne keittiön yhteen nurkkaan, ku nykysin syön olkkarin lattialla tvtä katsellessa. :D ja vielä tuossa seinän vieressä, kun en uskalla mustikkakulhojeni kanssa mennä valkoselle matolle.... haha.. nikkaroikaas nyt joku mulle pöytä. tai edes joku taso. Kiitos ;)
Ei löytynyt pöytää. Ajattelin jatkaa etsimistä joskus toiste.. eiköhän tuo lattialla istuminen mee vielä jonku aikaa. :D
Siitä sitte ajelin kaverin luokse, söin päivän ekan rahka-annoksen ja sit mentiin salille. Oli tosiaan vuorossa olkapäät (minulle, pyöreät, heti!!;)) ja ojentajat. Olkapäiden kanssa oli vähän hakemista, ku tuntuu et niihin on vähän hankala saada kunnolla tuntumaa, vaikka painot oli sellaset et vikat toistot meni kiukulla.
Ojentajissa tuntu senki edestä! Kyllä on nytki vähä lihakset kipeenä, et hyvin tais mennä. :)
Tänään pidän salista välipäivän ja meen aamulenkin lisäksi vielä myöhemmin pidemmälle lenkille. Hyvää musiikkia ja reippailua omassa rauhassa. :) Seuraavaks olis sitte pumppailuvuorossa rinta ja hauis. Jeah.

Näin pimeää aamuisin.. tänään otettuja ja kuten kuvasta näkyy, taas oli satanu.


lätsläts!


Tässä muutama kuva päivällisistäni, joita oon kokkaillu:


  
Babyporkkanat on parhaita 
kesäkurpitsaa
ja jälleen pikkuporkkanat!

Mulla on niiiiiin kipeät takareidet ja pakarat siitä maanantain rääkistä, ihanaaaaaa!! Prässillä tein kahta erityyppistä liikettä ja kyllä poltteli.. aattelis että ku tota pitää yllä, niin alkaa pikkuhiljaa muokkautua tuo takapuoli.. mullon aina ollu pikkunen ja aika lihakseton takamus.. eioo kauaa hähäää.. ;D

Napsasin tossa äsken kuvan, että saa vähä kuvaa tästä tilanteesta:


Pohkeeni ei valitettavasti oo noin muodokkaat ;D vaan toinen jalka näkyy takaa... niihin kaipaan myös lisää massaa!!! Rimpula. :)

Tein myös aamupäivällä vatsajumppaa, ennen välipalaa. Siitä saiki sitte hyvät proteiinit heti päälle.
Tein vatsalankkuja ja suunnilleen samassa asennossa tehtävää, vähä erilaista liikettä.

keräilyä sarjojen välissä :D
nyrkistä

Joop, eipäs muuta tällä kertaa.. mä keittelen nyt vähä kahvia ja jatkan Chuck Bassin kuolaamista! ;)

;)
Kuva Google.com


PusssssMoi!!

2 kommenttia:

  1. mä söin ennen aina noita babyja mutta kun kerran keitin ne ylikypsäksi ja pakotin itseni lautasen siitä ällöttävästä koostumuksesta huolimatta syömään, ei miniporkkanat ole kuuluneet mun ruokavalioon muuta kun raakoina :D mutta nyt taas voisi kokeilla, josko toi ällöttävä muisto olisi haalistunut..

    VastaaPoista
  2. Voi ei :D
    Mä paistan ne melkee aina pannulla, tulee parempia eikä nii kauhee vetisiä :)

    VastaaPoista