perjantai 23. marraskuuta 2012

2 viikkoa täynnä!


Kirjotin tän siis eilen, mut sain julkastua vasta nyt koneongelmien takia.

Jees, tänään siis tasan pari viikkoa diettiä takanapäin ja siitä on aikas jees olo. :) Olo on tietysti kevyt ja suht timmi (siis OLO) vaikka todellisuudessa muutos on valitettavan hidasta. Sen onneksi tiedostin jo heti alkuun, niin ei oo kauheita turhautumisen tunteita tullut, ja jos sellanen yllättää, niin oon vaan koittanu miettiä asiaa siten, että oon jokatapauksessa lähempänä tavotetta ku eilen ;) Niinku se yks sanontaki kuuluu.

Mun oma kone teki temput, eikä mee päälle. Jeah, siitä riippuvaisena koitan selvitä takkuavan puhelimen netin kanssa. :D Tosin, nyt oon siskon luona ja aattelin täällä kirjotella, kun mun puhelin ei anna jonku asetuksen takia kirjottaa täällä blogissa.. siis kai sen pois saa jotenki, mut en oo jaksanu perehtyä. :D

Tänään heräsin seiskalta ja oikeesti rimpuilin itteni ylös sängystä :D entistä kipeemmät jalkalihakset auuuuu!! Mutta eikse oo vaan hyvä.. :p Siinä sitte hetken sätkittyäni, pääsin seisomaan ja käppäilin tönks tönks askelia keittiöön. Varmaan pääsin sinne asti sen voimalla, et tiesin saavani aamupalaa.. ;)

Siinä koomailin jonkun aikaa ja lähdin salille. Reenailin, vatsat, rinnan ja hauiksen.. :)
Tein rinnalle 2 eri liikettä, vapailla ja sit laitteessa. Hauberia vapailla ja taljassa, ja sit vatsalankkuja ja toisenlaisia, mitä en osaa selittää.. makasin siinä penkillä ja heiluttelin jalkoja sen penkin yli.. kai neki sit jotain lankkuja on?  :D  weheartit.com:ista löytyy hirveesti motivaatiokuvia, tässä muutama mun silmään täydellinen vatsa!! 





 Salin jälkeen kävin täällä siskolla kahvilla (asuu tässä kodin ja salin välillä) ja katsomassa kummityttöä. :) Lenkkeiltiin kauppaan, jossa näin ihanat treenipöksyt.. innostuin kokeilemaan niitä ja peilailin varmaan puoli tuntia, kun en osannut päättää otanko vai en. :D En olis muuten miettiny hetkeäkään, mutta materiaalin vuoksi oli niin hankalaa... jätin ne sinne, ainakin toistaiseksi.. mutta kuvan ehdin tietty ottaa .. ;D 




Kokeilu-urakan jälkeen mentiin käymään kaupan kahviossa, sisko syötti vaaville ruuan ja mä vetäsin rahkan.. joku mies katto vähä pitkään ku löin rahkapurkin pöytään ja aloin kauhoa. :D No.. siinäs ihmetteli. ;) 


<3


Tänään perjantaina, heräsin ajoissa taas tekemään aamupalaa, niin saa syötyä kaikki päivän ruuat oikeaan aikaan, eikä viimenen mee liian myöhälle. :)
Söin hetki sitten välipalan ja pakkasin lounaan mukaan ja tulin tähän siskon luokse. Täällä tuo ihana vaavi piristää päivää <3 Miettikää nyt housuja, joissa on pepun kohdalla röyhelöä. voi että! :)

weheartit.com

Tänään aion varmaan ottaa ihan vaan levon kannalta, korkeintaan käyn lenkillä tuulettumassa. On vielä vähän jalat kipeenä, vatsalihakset (siellä alla jossain) ja olkapäätkin muistuttelee itsestään!

Asiasta seuraavaan. Mun mielestä on siisti katella ihmisten ennen/jälkeen kuvia, kun ne on kokenu mahtavia muodonmuutoksia! Niistä saa superisti motivaatiota. On varmaan aika mahtava tunne kattoa itestä jotain vanhaa pömppömasu kuvaa, kun vieressä on se nykyinen timmi paketti!!
Oon väkisin ottanu itestäni kuvia jemmaan, että saa sitten joku päivä vertailla... siis onhan tuo kamalaa tässä vaiheessa räpsiä kuvia kropasta, johon ei oo tyytyväinen! :D Mutta tosiaan, vähän väkisin niitä otin ja äkkiä kamera takasin kaappiin. En niitä sen kummemmin vielä jää kauhistelemaan... haha.

Huomenna aamulenkkiä ja salia.. niistä sitten myöhemmin vaikka lisää. :)

Minkälaisia viikonloppu suunnitelmia teillä on? Otatteko ihan vaan rennosti, tuleeko mentyä pikkujouluilemaan vai onko treenit suunniteltu näille päiville? :)

Nyt meen kahville tuonne keittiöön ja myöhemmin kotiinkotiin, moikkailemaan äippää ja iskää plus kahta muuta pikkusiskoa. :)


weheartit.com


Oikein ihanaa ja tehokasta viikonloppua kaikille! :)

ps. jättäkää ihmeessä terveisenne, ne ilahduttaa! <3

8 kommenttia:

  1. Sulla on mahtava itsekuri, loistohomma! Onko joku tehnyt sulle oman ruokavalion vai ootko tehny sen ite? Onko tavoitteenasi rasvan polttaminen vai lihaksen kasvattaminen?

    Urheilu on ihanaa ja päivässä mulla meneekin noin kolme tuntia erilaisissa treeneissä, mutta se ruokapuoli... Rakastan liikaa ruoan laittamista ja syömistä, että jaksaisin noudattaa kovin tarkkaa dieettiä, mikä on melko kaksinaismoralistista, sillä silti ruikutan jatkuvasti ratsastusreisistäni. Tämä on tosin fysiologinen juttu, mutta tilanne toki paranisi pienemmällä rasvaprosentilla. Syön kyllä pääosin terveellisesti, mutta normaalipainon sisällä kiinteytyminen on todella hankalaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekuri on kyllä kehittynyt ja kyllä ku jotain päätän, niin ei pää anna periksi tehdä toisin! Kiva kun se välittyy sinnekin. :)

      Mulle on tehty toi ruokavalio. Ite olisin ollu vähän hukassa noiden kaikkien ruokamäärien sunmuiden kanssa. Toki netissä on noita kaikkia kalorilaskureita ja sellasia, mistä voi laskee päivän ravintojen kalorimäärät yms.
      Rasvanpoltto, eli laihdutus meneillään. Pitäs vielä repiä sellaset 7 kg pois! Näin alkuun tippuu aika nopsaa, mut vikat 5 on varmaan aika haastavia.. ku normaalipainonen oon, niin on vähä hankala niitä ns. "viimesiä" rasvoja sulatella.

      Mä todellaki ymmärrän ton rakkauden ruokaan ja siihenku saa SYÖDÄ! Jos ei oo tekemistä, niin syö sitte huvikseenkin ja makeaa menis vaikka joka päivä! Varsinki jos söin epäsäännöllisesti ja ateriavälit veny johonki 5h ni sitä vaan mikä ekana sattuu nenän eteen, niin kyllähän sen söi. Sillä hetkellä oli hyvää ja kivaa ku vatsa oli täynnä, mutta nytkun jälkeenpäin mietin, niin sellanen väsyny, turvonnu ja jotenki turhautunu oli oli koko ajan! :/ Nyt on ihana ku tietää tarkalleen mitä on pvn aikana syönyt, on virtaa liikkua ja vaatteetkaan ei iha niin paljoa purista. ;)
      Jos haluaa pudottaa painoa ja polttaa sitä rasvaa, niin pitäs ihan ekana tehä remonttia sen ruokavalion kanssa!! Tärkeintä se on, mitä suuhunsa laittaa... jos liikkuu hirveesti mut syö miten sattuu, ni eikse oo vähä niinku yhtä tyhjän kans? Mutta ku syöt terveellisesti, jättää turhat hiilarit ymym niin kyllä alkaa kehosta sentit kaikkoamaan!! :))
      Jospa teet uudenvuoden lupauksen ja alat kehittää itsekuria..kyllä se siitä! :)

      Poista
  2. Hienoa Jane!! sul on kyl mahtava tsemppi taas päällä!! Oon ilonen sun puolesta,koska ite ootan kovasti että saan tän pikkuisen masusta ulos ja alotettuu kunnon treenit taas ja dieetin tietty :) mutta kivahan näitä treenijuttuja on lukea että saa ite jo valmiiksi motivaatiota tulevaisuuteen!!:) tsemppiä ! <3

    VastaaPoista
  3. Niney! <3 Mulla on kyllä vauhti päällä ;) hehee! Voi sinua ja sinun pikkusta, rakkaat! Mä haluan sitäpaitsi nähä sun vauvamasun!!! onko selvä:) Joo sitte meet ja lujaa niitte vaunujes kans ;D mietinny! Kiitos tsempeistä ja sitä samaa sinne, sen vattan kans... ja miehen ;D

    ikävä <3

    VastaaPoista
  4. sulla on ihana blogi. älä lopeta kirjottamista. mää oon just se hiljanen anonyymi, mut rakastan sun postauksia. oot mun inspiraatio. Kiitos :)

    VastaaPoista
  5. Voi ihana, kiitos itsellesi! <3 ..ja jos näitä joku kerran lukee, niin lupaan kirjotella jatkossakin. ;)

    VastaaPoista
  6. Kiva blogi :) Jään ehdottomasti seurailemaan!

    VastaaPoista
  7. Kiitos paljon ja tervetuloa! :))

    VastaaPoista