sunnuntai 26. elokuuta 2012

sandeiii


                   


 Oli mukava viikonloppu, pikkusisko 2v oli yökylässä ja meillä oli niiiin kivaa! <3 Onse niin rakas, oikea aarre! Se on niin fiksu ikäisekseen ja heittää kyllä niin hyviä kommentteja että naurua riittää! :D Huomenna kyllä pakko taas mennä töiden jälkeen kotona käymään, heti ikävä mun rinsessaa. Onneksi asuu vain tuossa 5km päässä. :)



 
Voihan kökkö. Sain kuulla, että sali jossa oon käynyt, lopetetaan. Tai oikeastaan se yhdistyy toiseen saliin, jonka kanssa on ollut yhteistyössä tähänkin asti. Kortti siis on käynyt tuonne missä oon käynyt ja myöskin sinne toiseen, joka on hieman kauempana keskustasta.
Noh, nyt on sitten salinvaihdos tiedossa.. olisi tässä 3 eri vaihtoehtoa aika lähellä keskustaa. Täytyy vähän kysellä tuttavilta, että mitä salia ne suosittelee ja päättää sitten sen perusteella.. :)

Niin siitä iphonesta! Ensi viikolla pitäisi olla minulla :) Olisi ollut muuten jo perjantaina, mutta eipä löytynyt putiikista valkoista ihanuutta.. yksi ainoa ja musta, tietenkin. Laittoivat siis tilaukseen.. sitä odotellessa. :)


                             

Hain tuossa pari leffaa makuunista ja nyt ajattelin laittaa pyörimään ekan.. olis Nälkäpeli ja joku Revolutionary Road.. öö ei mitn tietoa minkälaista on luvassa.. tuntuu ettei sielä ikinä oo mitään ku menee oikeen vartavasten etsimään. Parempi vaihtoehto on kai tuijottaa surkeaa leffaa (ja nauraa sille) ku se, että vahtaisin seinää.


Mukavaa sunnuntai-iltaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti