sunnuntai 19. elokuuta 2012

säätöä

Huhheijjakkaa huomenta!!


                       


Kesän päätösbileet ( nii varmaan) oli (piti olla) weekend festeillä. No, sinne me mentiin muttei aivan suunnitelmien mukaan menny sekään reissu. Lähettiin pe aamuna ajamaan helsinkiin ja laskettiin tunteja siihen, ku nähtäis skrillex ym!!! Joo o.. matkalla korkkaillaan vähän sommersbytä ja kuunnellaan youtubesta tuttuja biisejä alkulämmittelyksi..pian nähtäis livenä! Saavutaan kaupunkiin ja ollaan super innoissamme suuntaamassa kohti aluetta.. JA SITTEN kaikki kusi. Jäätävät jonot, joista puhuttiin radiossa ja netissä.. tiet oli siis ihan täysin tukossa.. liikuttiin enintään 10km/h nopeudella.. suurimmaksi osaksi oltiin ihan vaan paikallaan. Voi niitä raukkoja jotka oli taksilla matkassa.. mittari senku raksuttaa ja auto liiku mihinkään.
En nyt jaksa kertoa kaikkea mitä niiden TUNTIEN aikana tapahtui, kun autossa istuskeltiin ja jonoteltiin.. mutta 4h letkassa tönöttämisen jälkeen, päästiin alueelle klo 20:50 (skrillexhän soitteli siinä klo 18 pintaan), ei muutaku nostattamaan laskenutta humalaa, suoraan kaljatelttaan. Sieltä sitte kuunneltiin muita keikkoja.. ainuttakaan ei päästy oikeen näkemään.. viimestä lähtiessä vilaukselta.
Jollain ihmeen tuurilla meidän tuttuja oli käymässä alueella autolla ja päästiin siinä kyydissä, kun taas 90% ihmisistä lähti kävellen pois.. 15km päässä alueelta ihmiset käpsyttelee kylmissään kohti kotia tms.. "ei meillä ookku seuraavat 15km edessä" ja liftailee samalla. hohhoijjaa..  ei busseja, ei takseja.. 
Meillä oli tosiaan 2 pvn lippu, mutta ei monien muiden tapaan jaksettu vaivautua Espoon perämetsille enää toisena päivänä. Mentiin siis baariin, helsingin keskustaan. Oli kivaa. :)



Tää keikka oli siis ainut jota nähtiin hetki. David Guetta.

Olipas oikein maukasta ja halapaaki!!


    reissun jälkeen vähä koomamenoa...

               


     ja taas sitä YÖvuoroa.. ah.


Tänään on mun syntymäpäiväni! ;) hihi, nyt vähän unta palloon ja sitte saan leikkiä päivänsankaria!

Palaillaan, heiba! :-*

2 kommenttia:

  1. Heeeei Hyvää synttäriä!

    Minäkin kärvistelin näiden ruuhkien vuoksi, tosin ihan toissesta syystä. Yritin päästä bussilla mummolasta (joka asuu siis siellä Luukin kulmilla) poispäin ja kuvittelin että kyllä sinne väärään suuntaan pääsee. No ei päässyt.

    Kiltti bussikuski, jonka vuoro oli jo loppunut, noukki minut vaunuineni kyytiin ja kuljetti sitten eteenpäin sen verta että päästiin ei-ruuhkareitille ja siitä sitten jatkamaan matkaa..

    VastaaPoista
  2. Voi, mitämitä..mä vastasin tähän melkein heti, mutta nyt se ei kyllä näy täällä??:o hmm..

    Kiitos kuitenkin!! :)

    Inhottava jos jouduit kans kärsimään tuosta ruuhkasta.. oli kyllä niin hermoja raastavaa touhua.
    Onneksi ihana bussikuski pelasti sut! :D Me törmättiin (yhtä lukuunottamatta) pelkästään tylyihin ja välinpitämättömiin kuskeihin..

    VastaaPoista