sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Voittajaaaaa... minä!:)

Joo, olen siis tainnut voittaa. Flunssani.
Olo on paljon parempi, oikeastaan lähes "normaali". Vaikkakin se on joissain tilanteissa hieman vieras käsite mulle. :D Näin kuiteskin tällä hetkellä.



Viikonloppu oli oikein mukava, mutta meni tapansa mukaan liian nopeasti. No, kohta se tulee taas niin eikö tuo tuosta. :) .. Seuraava aihe, joka on varmasti monelle (varsinki tähän aikaan vuodesta) erittäin tuttu: matkakuume. (!!)
Me oltiin mun parhaan ystävän kanssa suunniteltu loppukesälle reissua. Suunnittelun alkuvaiheessa, kun aikaa loppukesään oli vielä pitkästi ja kuviteltiin ehtivämme kerätä hyvät rahat kasaan (jotka uppos kaikki mm. vuokriin) oli tarkoituksena lähteä jonnekkin kauas... mm. Miami, Hong Kong, Thaikkula ynnämuut jenkkilät pyöri mielessä. Noh, kesä meni nopeasti ja kaiken sen kesähullutuksen jälkeen ei rahaa ollut aivan noin suuriin suunnitelmiin ja mietittiin sitten kohdetta lähempää... Espanjaa ym.. kerran ku oltiin jo ehditty haaveilla ja suunnitella reissuja noihin mitä aluksi luettelin, ei siitä ajatuksesta sitte päässytkään niin helposti yli.
Tänään koitettiin ajatella asiaa järkevästi ja niinkuin se menee väkisinkin, eli suunniteltiin reissua hyvissä ajoin uusiksi (nyt) ja mietittiin ajankohdaksi ensi kevättä.. yksi kohde on saanut kaikki pointsit puolelleen, ja se on Hong Kong! Ystävä reissaili tuossa keväällä ja lentojen vaihtojen vuoksi oleili päivän verran siellä ja ihastui täysin.. munkin kuulemma täytyy kokea se. Hullu ja jännä paikka, kuvista (googlesta nappasin) päätellen! ;)






Jos joku siellä käynyt on eksynyt lukemaan tätä, niin kerro ihmeessä kokemuksistasi ja ajatuksista paikkaa kohtaan! :) joo mutta tosiaan,  aikaa olis huomattavasti enemmän kerätä sitä rahaa pikkuhiljaa kasaan ja ehtis reenailla tuota ihanaa kesäpöhöä plus muuta pois!! Hyihyi. Noh, tässä nyt tapahtuu elämässä muutakin, niin vähän sen mukaan mennään... mutta ainakin aihetta on jo pohjusteltu hyväksi. :D

Reenistä puheenollen... tai oikeastaan sen tuottamista tuloksista. Ihana Anna Virmajoki on voittanut bikini fitness MM-kultaa!! Onnea hänelle, on kyllä ihan mieletön!! :)

iltalehti.fi

Luulis tälläsien kuvien motivoivan ja niinhän se teki. Jotenki tuli kauhee tarve päästä tuonne pururadalle ja salille... viharakkaus-suhde rautaan. Nyt vois vaikka rakastaakin sitä ja painua kiskomaan painoilla!! No, nukutaan nyt ensin ja tervehdytään täysin. Niin ja oon tosiaan pälätellyt täällä mitä sattuu, aiheista kukkaruukku-moottorisaha-välillä, niin laitetaan vielä ainakin yksi aihe lisää eli toi treenailu, nytkun saa taas kunnolla siitä kiinni.

Oivitsi pakko vielä hehkuttaa..kattokaa nyt tuota kroppaa.. epätodellinen on varmaan oikea sana kuvaamaan!? :) Kokonaisuus kun ratkaisee, niin sanottakoon vielä, että kauniit on kasvotkin! Nostan kyllä hattua ja suuresti. Eioo tullu tuo vartalo makuunin irttisloodista eikä varmaan Karman (baari) tiskiltäkään. Itsekuria ainakin löytyy. :)

weheartit.com

weheartit.com

Kiitos jos jaksoit lukea, heippahei! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti