maanantai 7. toukokuuta 2012

Voihan koivet!







Iltaa! Empäs sitten viikonloppuna ehtinytkään tänne kirjotella, vaikka niin suunnittelin. No, nyt iltarahkan jälkeen on hyvä tulla vähä kirjottelemaan ja hetken päästä unille!
On vähän sekavat fiilikset nyt.. dietti sujui alkuun erittäin loistavasti ja kiloja tippuki huimaa vauhtia ekan kuukauden aikana, sitten iski tietty epätoivo (johon oli koitettu varautua), mutta siitäki selvittiin aivan hyvin, jälleen oli intoa ja motivaatiota ja ainakin omin silmin havaittavia pieniä tuloksiakin ilmeni.. sitten lähestyi vaput sunmuut, aurinko paistoi, asutaan ihan keskustassa ja kaverit soitteli. Siinä sitä sitte oltiin, pää petti ja lähdin ulos. Join alkoholia. Nyt ahdistaa ja on tosi pettynyt olo.. noh, empäs lannistu! Dietti jatkuu, ruuat taas punnittu grammalleen ja riehuttu niin että hiki lentää! Päivällä reilu tunnin lenkki, pikkusisko rattaissa ja yks kaks yks kaks! Ollaan oltu nyt vetelemässä spurtteja tuolla yhdellä kentällä, tänään tossa illalla viimeksi. On kyllä siisti juosta niin kovaa ku lähtee, mahtavaa!
     
minä ja narut joskus pari vkoa sitten :D
                       

Huomenna olis jalkapäivä.. jännä nähä siirtyykö se keskiviikolle, oli nimittäin edellisen spurttailutreenin jälkeen jalat niiiiin loppu, vielä pari päivää sen jälkeenkin! :D Tänään tein alkulämmittelyt huolellisemmin, lopuksi pientä hölkkää ja venyttelyt.
Tilasin muuten mass.fi:ltä tehonlisääjää, nimeltä jack3d.. se on kaloriton ja makukin ( Tropical fruit) hyvä! Mulle tosin selvis tänään että se keräis vähän nestepöhöä, joten kattoo nyt kuinka tällä dietillä sitä käytän.. pitää vielä perehtyä asiaan! :D

www.mass.fi
                             



  Oon tässä koittanut nostatella motivaatiota ja näistähän sitä irtoo!! :

 
www.google.com

www.google.com





www.facebook.com
 Nyt äkkiä nukkumaan!!! Hyvää yötä!! :)

2 kommenttia: