perjantai 11. toukokuuta 2012

It`s friday!!:)


 Oltiin tuossa aamulenkillä, käppäiltiin taas sinne kentälle ja sovellettiin sielä kaikkea, perus lenkin sijaan. Olis muuten ollu ihanan raikas sateen jälkeinen sää, mutta ällö matojen haju pilas tunnelmaa! :D parisenkymmentä etanaakin tuli bongattua..nam.
Nooh, siitä sitten namipuuron keittoon, joka loppu (kuten aina) liian nopeasti :( ja ai että, aamukahvia!
Seuraavaksi aattelin mennä saunaan, jonka jälkeen kotiin moikkailemaan äitiä! :) Sieltä ku tuun takasin, niin suorinta tietä salille!! Ihanaa.. ja illalla tulis suomen pelikin. :p Moni menee varmasti noihin pubeihin sunmuihin fiilistelemään juomiensa kanssa, mutta kyllä me kiltisti istutaan kämpillä rahkoinemme kämppiksen kanssa. :D

Joskus viime kesänä, kyseisen kämppikseni kanssa. :D

Huomenna sais päivän alottaa taas aamulenkillä ja siihen päälle sali. Tehdään viikonlopusta oikeen tehokas!;) Niin ja pakko saada nähdä tuota pikkuista ihanaa! <3 Kuvassa siis siskon lapsi ja mun kummityttö! :)


                              


Olisin laittanu tänne pari ruokakuvaa ja sellasta, mutta tuo puhelin (jossa ne on) takkuaa jotain niin ne nyt jäi. Ens kerralla sitte. :) Loppuun tietty pari motivaatiokuvaa. Kuvissa ihana Andreia Brazie sekä Alex Zerega.


Täydellistä!! www.facebook.com

www.facebook.com



www.facebook.com

www.facebook.com



 Hyvää viikonloppua!! :)

4 kommenttia:

  1. Itse salilla raataessa ei aina meinaa uskoa, että nuo motivaatiokuvien kropat voi olla totta - huh mitä mimmejä!! :)

    VastaaPoista
  2. No, sanosmuuta! :) Meinaa välillä vähän koetella pääkoppaa ku alkaa vertaileen omaa kuntoa noiden omaan (epätoivo :D ).. mutta noh, luotetaan me siihen että kova työ, sitkeys ja positiivinen asenne palkitaan! ;)

    VastaaPoista
  3. apua rakastuiin ihan täysin ihanaan blogiis ja liityin lukijaksi! (: postaa taas pian!! ;D <3

    http://highwaytosun.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Voi miten kiva kuulla, tervetuloa!! :) <3 Koitan tänään saada päiviteltyä tänne kuulumisia. :)

    VastaaPoista