keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Keskiviikkohuomenta!:)

        

                               
                                      

Voi nam, on se aamupala vaan aika parasta.. puuroa, mustikoita ja kananmuna, kaikki sekasin ja ei muutaku ääntä kohden! ;D
Kello soi tänään tossa 7 pintaan ja siitä pian oltiinkin jo kovaa laittamassa lenkkaria toisen eteen. Ihana vetästä vaan arskat päähän ja nauttia paisteesta. On kyllä ihan eri into aamulenkeillä kun aurinko paistaa, verrattuna synkkiin, säkkipimeisiin ja kylmiin aamuihin!! 

"Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa"- joo, täysin totta! :D Toissailtanan käytiin tosiaan vetelemässä niitä juoksuspurtteja ja eilisen olisi siis ollut hyvä olla lepopäivä.. illalla kuitenkin oli virtaa sen verran että päätettiin lähteä taas juoksentelemaan. Alkuun hölkkäiltiin sielä radalla, hypittiin sellasia portaita edestakasin ja koitettiin venytellä hyvin. Tais kuitenkin olla jalkojen palautumiset edellisestä kerrasta kesken, sillä heti ekan spurtin jälkeen oikeen vihlas molemmista sisäreisistä, aijjai! Varmaan jollaintapaa venähti, koska kävelykään ei luonnistunut aivan normaalisti. Siinä sitä sitte köpöteltiin takasin autolle ja kotiin. Onneks oon saanut protskujauhetta ostaessani kaupanpäälle pari kylmägeeliä..niitä kunnon kerros ja nukkumaan!
Tänään aamulla heti sängystä noustessa kipeät jalat muistutti itsestään, mutta siitä huolimatta tosiaan kuitenkin lenkki kierrettiin.. kai se oli vaan parempi palautumisen kannalta että kävi vähän kävelyllä.

Huomenna olis rinta-hauis-päivä. Jes! Loppuviikolle on vielä mahdutettava sen lisäks 3 treeniä ja viikonloppunahan niille on hyvin aikaa! :) Sen lisäks saman verran aamulenkkejä lisää.. pitää koittaa nyt oikeen kunnolla rehkiä, niin ollaan joskus tavotteessakin!

Tässä oon nyt pikkusiskon kanssa (2v).. taidampa laittaa sen rattaisiin ja mennä ulos nauttimaan vielä vähän lisää tosta lämmöstä. :)



Eilen illalla kannustettiin jellonia! :D






Eipä tältä erää muuta, palaillaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti